top of page
Ons Team
1A614E2A-1158-4EB2-90AC-9A395B388BE3.jpeg

Arjan

Director - Founder

General management en portfolio beheer zijn mijn taakgebieden. Een zee aan ervaring op het gebied van financiele analyse, waarderingen, M&A en quant investing. Meer dan 30 jaar actief in de financiële wereld in verschillende disciplines van analist tot CEO.

image001.png

Drew

Fundamental analist 

25 jaar op het hoogste niveau op het gebied van kwantitatieve equity research heeft mij de inzichten gegeven om winnende algoritme te ontwikkelen. Ontwikkelen, programmeren en backtesten hebben mijn passie. 

Foto DD.jpeg

Dylan

Marketing - Social media

Mijn stelregel is: zet mensen op de eerste plaats. Vooral waar het financiële producten betreft gaat het om de connectie maken. Klanten informeren en laten zien wie wij zijn en wat onze producten kunnen. Een Quant model is abstract maar de persoon erachter niet.

data scientist.png

Steve

Data scientist

Werken met metadata. Zeeën van financieële gegevens orchestreren en stroomlijnen is mijn passie. Ik hou me bezig met data management (cleaning, transformation, enrichment), advanced optimization modellen creëren (met Linear Programming en  Machine Learning), advanced analytics toepassen zoals bootstrap, t-tests, en backtesting investment strategies

Database%20management_edited.jpg

George

Systems Architect

Financiële gegevens inzichtelijk maken. Met programeertaal verbanden blootleggen. SQL server maintenance, multi-threaded automation, back-end development en system optimalisation  zijn mijn werkgebieden. Het complexe eenvoudig maken dat is mijn missie. Ik heb bij listed en kleine bedrijven gewerkt. Bij ACM krijg ik de ruimte om mijn passie in resultaten om te zetten.

  • Grey LinkedIn Icon
shutterstock_714357475.jpg
bottom of page